Een groep gewichtige professionals, qua uitstraling én ervaring.

De kwaliteit van de zorg is in Nederland – onder andere door bezuinigingen – behoorlijk afgenomen.

Het gevolg? Hoge werkdruk, een gevoel van onveiligheid en meer agressie. Om de boel draaiende te houden wordt vaak (en veel) gebruik gemaakt van externe inhuur. Maar door wisselende gezichten, een gebrek aan kennis en kunde komen de vaste teams alleen maar meer onder druk te staan…

Wij zien onze rol daarom als een essentiële: Want hoe beter wij bijsturen en de vakkundigheid en veiligheid binnen zorgorganisaties vergroten, hoe meer mensen daar baat bij hebben. Met onze inzet kunnen we de zelfverzekerdheid, kennis en het werkgeluk van het zorgpersoneel weer laten toenemen. En dat werkt door naar de patiënten.

Dus daar staan wij voor: Daadkrachtig doorpakken. En daarmee de kwaliteit, rust en stabiliteit terugbrengen in de zorg in Nederland!

Dat doen we o.a. met dit team

Francois

François

Algemeen directeur | GGZ-agoog | 8 jaar ervaring

Ik heb mijn kennis en ervaring verworven in de voor mij meest uitdagende takken van zorg: De geestelijke gezondheidszorg (zowel acuut, langdurig als forensisch), en jeugdzorg. Het menselijke aspect in mijn werk als hulpverlener is voor mij het belangrijkste, het centraal stellen van de cliënt en zijn of haar omgeving. Goede, respectvolle zorg, dat is waar het mij om gaat!

George

George

Operationeel directeur | GGZ-agoog | 6 jaar ervaring

Ik vind het eervol om het juiste te doen door mij in te zetten voor mijn medemens, ongeacht hun situatie. Ik sta met beide benen op de grond, kalm en evenwichtig. Daarbij behandel ik mensen om mij heen altijd met oprechte interesse, waardoor er een mooie samenwerking en verbinding ontstaat.

Frank

Psychiater | 25 jaar ervaring

Ik heb 25 jaar ervaring in het vak, waarvan 18 jaar als psychiater. Ik ben gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van mensen met ernstige psychiatrische stoornissen. Mijn expertise ligt in de klinische en spoedeisende psychiatrie.

Jeroen

Psycholoog & verpleegkundige | 15 jaar ervaring

Een relatief onervaren team bijsturen en advies geven zodat zij weer in hun kracht staan, dat is wat ik doe. Mijn eigen kennis en kunde deed ik op in de acute psychiatrische hulpverlening en de SGGZ. Zoals het sturing geven aan twee forensische resocialisatieafdelingen voor mensen met een licht verstandelijke beperking en ernstige psychiatrische problematiek.

Sebastiaan

Verpleegkundige | 10 jaar ervaring

Ik werk al jaren met veel plezier in de acute psychiatrie. Tussendoor heb ik wat uitstapjes gemaakt binnen de GGZ, maar ik kwam toch altijd weer terug op de acute opnameafdeling. Daar haal ik de meeste voldoening uit en ben ik op mijn best. Met mijn relativerende vermogen en een dosis humor zorg ik ervoor dat iedereen zich fijn en veilig voelt.

Thomas

Verpleegkundige | 6 jaar ervaring

Intramurale en extramurale crisiszorg psychiatrie. De stabiele factor zijn waar men op kan bouwen, dat is mijn rol. Ik ben iemand die altijd rustig blijft en het overzicht behoudt. Wat mij betreft de enige manier om complexe situaties echt goed op te lossen.

Daan

Verpleegkundige | 4 jaar ervaring

Ik heb vier jaar ervaring op de HIC, wat mij hierin aanspreekt is het dynamisch werken en het werken in teamverband. Voor mij zijn zowel fysieke als mentale veiligheid erg belangrijk. Een team waar ik op kan vertrouwen en waar ik mij kwetsbaar kan opstellen. In het werkveld sta ik naast de patiënt waar ik passende zorg lever. Met humor probeer ik het verblijft zo prettig mogelijk te maken.

Mark

Verpleegkundige | 30+ jaar ervaring

Iedere cliënt heeft recht op een nieuwe start. Ik heb jarenlang in de acute psychiatrie en ernstige verslavingszorg gewerkt en mezelf daarin ontwikkeld om bepaalde situaties professioneel te de-escaleren. De laatste jaren focus ik me ook op de meer coördinerende rol: ik zet de grote lijnen uit en zorg dat een team (weer) samenwerkt.

Sebastiaan

Verpleegkundige | 10 jaar ervaring

Mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige is werk wat ik al jaren met heel veel plezier doe. Het mooie van mijn werk is dat ik een bijdrage kan leveren aan kwalitatieve goede zorg in Nederland.

Robin

Verpleegkundige | 5 jaar ervaring

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk in de acute psychiatrie gewerkt. Door mijn inlevingsvermogen en ontspanenen houding werk ik deëscalerend. Ik ben goed in het tijdig signaleren en aanpakken van uitdagende situaties.